Loading...

Praktisch

Een feest moet smaken. Maar het moet ook vlot verlopen. Hier bundelen we alle praktische info zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent. Geen verrassingen, wel heldere afspraken. Zo kunnen jij én je gasten zich focussen op wat echt telt en dat is genieten. 

Minimum aantal personen 

Wij komen ter plaatse in West- en Oost-Vlaanderen vanaf:

  • 20 volbetalende personen voor standaardconcepten
  • 35 personen voor ontbijtformules, dessertnamiddagen of receptieconcepten

Kleinere groep? Dan kan je onze gerechten ook afhalen.

Kindertarieven

Geef ook zeker het aantal kinderen door, want voor hen hanteren we aangepaste tarieven:

  • 0 t.e.m. 3 jaar: gratis
  • 4 t.e.m. 5 jaar: 1/4 van de prijs
  • 6 t.e.m. 12 jaar: 1/2 van de prijs

Voor gebruik van servies rekenen we het volwassentarief.

Servies & afwas inbegrepen 

Borden, bestek, servetten én de afwas nemen wij voor onze rekening. We rekenen hiervoor een kleine kost afhankelijk van het gekozen buffettype (tussen €1,50 en €3,00 per persoon). Alles wordt vuil terug meegenomen. Handig, niet?

Glazen & drankenservice

Cava, wijn of sangria op het menu? Wij voorzien de bijhorende glazen:

  • €0,45 per persoon, per soort glas (inclusief afwas)

We bieden een uitgebreid drankassortiment aan. Bekijk ons barconcept Bar Voyage.

Aantal personen doorgeven

 Geef het definitieve aantal gasten minstens 7 dagen op voorhand door via e-mail. Kleine wijzigingen kunnen nog tot 4 dagen op voorhand.

Verplaatsingskosten

Vertrek vanuit Brugge (heen en terug):

  • 0 – 10km: gratis
  • tot 150 km: €0,75/km
  • vanaf 150 km: €0,85/km 

Voorschot & betaling

Voor catering op locatie vragen we een voorschot van 25% van het totaalbedrag. Afhaalgerechten betaal je bij afhaling (Bancontact of Payconiq).

Allergieën & diëten

Laat ons zeker weten als jij of je gasten een allergie of specifiek dieet volgen. Wij zorgen voor een smakelijk alternatief. 

Wat verwachten we van jou?

Om alles vlot te laten verlopen, vragen wij:

  1. Parkeerplaats vlak bij de locatie om vlot in en uit te kunnen laden
  2. Buffettafels (voor tapas, dessert of groenten)
  3. Overdekte plek bij regenweer
  4. Een voorbereidingsruimte met minimum 2 tafels
  5. Potjes/bakjes voor eventuele restjes
  6. 2 stopcontacten op verschillende circuits

Ons buffetteam behoudt het recht om om veiligheidsredenen een alternatieve werkplek voor te stellen.

Timing buffetservice

  • Voor al onze foodconcepten: bediening max. 1,5 uur
  • Dessertbuffet: 1 uur bediening

Heb je een speech of optreden gepland? Laat het ons weten. Bij grote vertraging rekenen we een meerprijs aan. 

Annulatievoorwaarden

  • Minder dan 7 dagen op voorhand: 100%
  • Tussen 7 en 14 dagen: 75%
  • Tussen 14 en 30 dagen: 50%
  • Meer dan 30 dagen: 25%

 Facturatie & voorwaarden

Onze facturen zijn betaalbaar op de vervaldag. Bij laattijdige betaling rekenen we 12% rente/jaar met een minimum van €75. Geschillen? De Rechtbank van Brugge is bevoegd.

Privacy & copyright

 We gebruiken je gegevens enkel voor je feest en de administratie. Wil je onze stijl of beeldmateriaal gebruiken voor je uitnodiging? Geen probleem. Voor ander gebruik van teksten of beelden is schriftelijke toestemming vereist. 

Groeten Uit. Duidelijk geregeld. Smaakvol tot in de puntjes.